Alte transporturi

Grupaje marfa

Pentru a veni in ajutorul clientilor care au mai putina marfa de transportat dar si un interval mai mare de timp in care se poate efectua transportul putem pune la dispozitie partial autoutilitarele noastre astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un tarif cat mai mic.

Organizam transporturi de marfuri indiferent de volumul/ dimensiunile si greutatea acestora, pornind de la colete de 1 kg.

Frecventa acestor transporturi face ca acestea sa fie eficiente atat ca pret de transport, cat si datorita posibilitatilor frecvente de a ridica marfa si de a realiza un tranzit minim.

Asiguram transporturi in regim de grupaj/ incarcari partiale atat din Bucuresti cat si din orice localitate din tara..

Pentru incarcari in regim de grupaj/partial, utilizeazam autoutilitare de ultima generatie monitorizate prin GPS.

 

Transport Alimente

Transporturi rutiere pentru carne si preparate din carne: carne, indiferent de specie, inclusiv vanat, refrigerata si congelata, preparate din carne.

Transporturi rutiere pentru lapte si produse lactate: lapte lichid, produse lactate proaspete , branzeturi, unt si margarina, inghetata.

Transporturi rutiere pentru ouapeste proaspat refrigerat si peste congelat sau subproduse de abator pentru alte industrii.

Aceste marfuri alimentare care prezita un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, se vor transporta cu mijloace de transport auto frigorifice dotate cu agregate de temperatura controlata.

 

Transport medicamente

Fiind obiecte perisabile, medicamentele necesita o atentie speciala. Manipulantii nostri inteleg acest lucru si trateaza fiecare obiect cu foarte mare atentie, pentru ca punem pe primul loc increderea si satisfactia clientilor.

Daca aveti de efectuat un transport in Bucuresti, sau din Bucuresti in orice colt al tarii va sarim in ajutor cu autoutilitare de ultima generatie, dotate dupa cele mai inalte standarde, soferi cu experienta si personal instruit in manipularea oricarui tip de bunuri.

 

Transport piane

Mutarea unui pian nu este o sarcina usoară. Numai greutatea si dimensiunile fac din piane si orgi, obiecte dificil de manevrat pentru majoritatea dintre noi. Lasata in grija cuiva neavizat, incercarea de mutare a unui pian sau a unei orgi, poate cauza stricaciuni instrumentului dar şi casei/cladirii dumneavoastra.

Totusi, multa lume ezita sa apeleze la profesionisti, de teama ca pretul mutarii unui pian este foarte mare sau ca echipa nu se va prezenta la timp.

Firma noastra va asigura ca preturile pe care le practicam sunt avantajoase iar grija cu care vom manipula pianul dumneavoastra va fi ca si cum acesta ne-ar apartine.

Citeste mai multe despre mutarea unui pian aici

Scroll to Top
Call Now Button