Despre noi

Datorita aglomeratiei urbane, a strazilor tot mai inguste sau a lipsei parcarilor, accesul la locurile de incarcare sau descarcare se face tot mai dificil, iar ca o consecinta directa, am introdus in flota noastra masini care pot ajunge cu usurinta acolo unde este necesar.

Serviciile pe care le prestam se realizeaza cu autoutilitare de ultima generatie de 3.5t si 7.5t care au un consum redus de combustibil, transformand  transportul dumneavoastra din ceva ce parea costisitor la prima vedere, in ceva foarte eficient.

 

In functie de nevoile dumneavoastra pentru transport mobila puteti alege din parcul nostru auto:

  1. dube 3.5 tone cu volum util 12m3
  2. dube 3.5 tone cu volum util 19m3
  3. autoutilitare 3.5 tone carosate cu volum util 24m3 dotate cu lift hidradulic ce poate ridica pana la 800 kg.
  4. dube 3.5 tone frigorifice cu volum util de 11m3, 12m3, 15m3
  5. autoutilitare 3.5 tone necarosate basculabile
  6. autoutilitare de 7.5 tone cu volum util de 26m3 si 30m3 dotate cu lift hidraulic ce poate ridica pana la 1 tona

 

Adepti ai relatiilor bazate pe calitatea desavarsita a lucrului bine facut, credem in stabilirea unor relatii pe termen lung cu fiecare client care ne cere sprijinul, oferind solutii optime elaborate de specialistii nostri, fara sa facem vre-un rabat legat de respectarea termenelor sau cresterea nejustificata a preturilor.

Bazandu-ne pe experienta acumulata de-a lungul timpului, atat din postura de furnizor cat si in cea de client, noi intelegem din start necesitatea de a oferi servicii bazate pe corectitunie, rapiditate, flexibilitate sau increderea ca alegerea facuta este cea buna.

Angajatii nostri nu poseda si nu se lauda cu diplome ale vreunor scoli inalte obtinute pe cai mai mult sau mai putin „ortodoxe”, dar ofera in schimb respectul si experienta de-a dreptul profesionista obtinuta de-a lungul timpului in ce priveste ambalarea, demontarea-montarea mobilierului sau incarcarea-descarcarea si optimizarea ideala a spatiului de transport.

Organizam incarcari complete dar si partiale in toate localitatile din Romania astfel incat la orice ora aveti la dispozitie in exclusivitate una din autoutilitarele noastre pentru a efectua transportul dorit.

Avem tot ce ne trebuie pentru a va oferi servicii la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Atat experienta noastra in transportul international de marfa, cat si atentia acordata cerintelor dumneavoastra sunt calitatile cheie ale companiei noastre.

Firma noastra asigura servicii de transport marfa si transport mobila in regim normal sau in regim de taxi atat in Bucuresti cat si in tara. Dispunem de un parc auto complet, dotat cu dube frigorifice ce au autorizatie sanitar-veterinara si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade.

Oferim servicii de transport marfa in Bucuresti si in toate localitatile tarii in regim de urgenta, avand mereu o echipa pregatita sa se deplaseze acolo unde este necesar in cel mai scurt timp.

Pentru a oferi certitudinea ca marfa dumneavoastra ajunge intacta la destinatie, si pentru a evita posibilele neplaceri cauzate de producerea unor evenimente nedorite, firma noastra are incheiate polite de asigurare in valoare de pana la 50 000 de euro cu cele mai serioase companii de asigurare existente pe piata din Romania.

Pentru situatiile de urgenta, firma noastra asigura servicii de transport marfa sau transport mobila in regim de taxi in Bucuresti. Astfel, in maxim 60 minute de la primirea solicitarii, va punem la dispozitie dube de 3,5 T cu personalul aferent.

Suntem firma de mutari si transport ce ofera servicii complete de transport marfa si mobilier la cele mai bune tarife calculate la pret/km.

Scroll to Top
Call Now Button