Servicii transport Satu Mare

Servicii transport Satu Mare

✅ Oferim servicii de transport mobila, mutari-relocari pentru persoane fizice si firme sau companii, la orice ora, in orice zi si in orice localitate din interiorul judetului Satu Mare, sau interjudetean la nivel national.

✅ Asiguram servicii de transport marfa, materiale de constructii, transport piane si obiecte de arta pe intreg teritorul judetului Satu Mare, fie in interiorul localitatilor, intre localitati sau interjudetean, la nivel national.

✅ Detinem autobasculante pentru servicii de transport moloz, rezultat in urma constructiei sau reamenajarii, atat interioare cat si exterioare, pe raza judetului Satu Mare, sau interjudetean la nivel national.

servicii transport

De ce ne-ati alege pe noi, in dauna altor firme de profil? Iata doar cateva motive:

  • pe langa mutarile totale de mobila aferente unei locuinte sau sediu de firma, noi facem si mutari partiale;
  • va punem la dispozitie personal calificat pentru incarcare-descarcare sau montaj-demontaj;
  • asiguram o ambalare si manipulare corecta a tuturor obiectelor, o atentie deosebita acordand lucrurilor fragile;
  • asiguram o incarcare eficienta a intregului spatiu, rezultand de aici preturi mai mici;

Avem la dispozitia dumneavoastra o flota de dube si autoutilitare de 3,5 Tone si camioane de 7,5Tone, echipate in functie de necesitatile dvs. cu instalatii frigorifice sau lift hidraulic.

Punem accent pe respectarea termenelor si a tarifelor stabilite de la inceput, cu oameni deschisi si dispusi la orice ora sa va ajute la operatiuni de incarcare-descarcare sau ambalare cu simt de raspundere a lucrurilor fragile. Putem aduce la comanda nisip, pietris, pamant de umplutura sau pamant de flori in aproape orice localitate din judetul Satu Mare.

Ceea ce ne deosebeste de alte firme din domeniu este seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea de care dam dovada.

Scroll to Top
Call Now Button